Willow WTM138S Vrijstaande koel-vries combinatie 138 L Zilver

Kavel:
A1-25003-10531
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

nieuw in doos De Willow WTM138 koel-vriescombinatie heeft een strak en modern design met een verzonken handgreep en een krasbestendige afwerking, waardoor deze naadloos past bij elke keukenstijl. Dit product is verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren: zwart, grijs, zilver en wit. Naast de flexibele deuropslag, 3 glazen planken en een groentelade in de koelkast en de vriezerplank en deurlade in de vriezer, wordt dit model ook geleverd met een eierhouder, een ijsblokjeshouder en een ijsschep. Hiermee kunt u uw koelkast/vriezer volledig organiseren en ervoor zorgen dat alles binnen handbereik is. U kunt uw groenten, rauw vlees, specerijen en voorgekookte gerechten veilig scheiden. Dankzij de binnenverlichting kunt u gemakkelijk zien wat er in uw koelkast ligt, zelfs als deze vol is. U hoeft niet te zoeken naar de spullen die u nodig hebt. Als je een hekel hebt aan het schoonmaken van de keuken, dan zal deze koelkast met vriezer je een hoop stress besparen. De buitenkant is krasbestendig en hoeft alleen af ​​en toe even te worden afgeveegd. Ook de glazen planken zijn makkelijk schoon te maken. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel E. Dit betekent dat dit apparaat weinig energie verbruikt, uw energierekening niet omhoog laat gaan en uw CO2-voetafdruk tot een minimum beperkt.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10531
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play