Willow WE50SSW Elektrische Fornuizen 62 L Wit

Kavel:
A1-25003-10503
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

nieuw in doos Capaciteit van 62 liter - De oven van 62 liter van dit elektrische fornuis geeft u voldoende ruimte om eten te koken voor een klein gezin. Binnenverlichting - Dit vrijstaande fornuis van 50 cm wordt compleet geleverd met een binnenverlichting zodat u uw eten kunt zien terwijl het kookt. Multifunctioneel - De 4 stevige kookplaten op dit wilgenfornuis, samen met de ovenruimte en de geïntegreerde grill stellen u in staat om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Strak en stijlvol ontwerp - Dit witte fornuis met één holte staat niet uit de toon in uw keuken. Het moderne ontwerp is eenvoudig maar stijlvol. Gemakkelijk schoon te maken - De buitenkant van dit fornuis hoeft alleen maar te worden afgeveegd met adamp doek om het er fris en schoon uit te laten zien. De binnenkant van de oven moet regelmatig worden schoongemaakt terwijl de oven nog warm is (maar niet heet) met warm zeepsop. Vaste bedrading - Houd er rekening mee dat dit apparaat harde bedrading vereist door een bekwame elektricien. Dit artikel heeft geen stekker.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10503
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play