Willow W99CFW Vrieskist 99 l wit

Kavel:
A1-25003-10090
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Nieuw in doos- De Willow W99CFW vrieskist biedt een compacte en efficiënte oplossing voor al uw diepvriesbehoeften. Met een capaciteit van 99 liter is deze vrieskist ideaal voor kleinere huishoudens of als extra opslagruimte naast uw hoofdvriezer. Dankzij het vrijstaande ontwerp kan deze vrieskist eenvoudig in elke ruimte worden geplaatst, inclusief garages, omdat hij is ontworpen om goed te presteren bij lagere temperaturen. De 4 vriezerclassificatie garandeert dat uw voedsel in de beste omstandigheden wordt ingevroren, of het nu gaat om vers of voorgekookt voedsel. De Willow W99CFW is uitgerust met een verwijderbare opbergmand waarmee u kleinere items gemakkelijk kunt organiseren en bovenaan kunt bewaren voor gemakkelijke toegang. Een van de opvallende kenmerken van deze vrieskist is het lage geluidsniveau van maximaal 42 dBA. Dit betekent dat de vrieskist stil zijn werk doet, zonder uw dagelijkse leven te verstoren, zelfs wanneer hij in gedeelde ruimtes zoals de keuken wordt geplaatst. De Willow W99CFW combineert functionaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het een uitstekende keuze is voor iedereen die een betrouwbare en compacte vriesoplossing zoekt.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10090
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play