Willow W50ETCW Elektrische Fornuizen 31 L Wit

Kavel:
A1-25003-10452
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Nieuw in doos Het WILLOW W50ETCW elektrisch fornuis biedt veelzijdigheid en stijl in een compact ontwerp. Het fornuis beschikt over vier massieve kookplaten met eenvoudige witte bedieningsknoppen, waardoor koken een gemakkelijke ervaring wordt. De onderste ovenruimte is een conventionele oven met een capaciteit van 62 liter, uitgerust met een neerklapbare deur en een 1100W basiselement. Daarnaast biedt de bovenste holte een krachtige 1,4 kW grill met een capaciteit van 31 liter. Veiligheidsvoorzieningen zoals antislip voetjes zorgen voor stabiliteit. Accessoires zoals roosters en een grillpannenset worden meegeleverd, waardoor dit fornuis ideaal is voor dagelijkse kookbehoeften.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10452
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play