Whirlpool PACW29COL - Mobiele Airco

Kavel:
A1-25486-22191
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Nieuwwaarde: €339,- De Whirlpool PACW29COL mobiele airconditioner kan overal ingezet worden waar verkoeling nodig is. Dankzij het mooie en compacte design neemt de airco zo weinig mogelijk ruimte in en verplaats je hem eenvoudig. Doordat de nieuwe mobiele airconditioners van Whirlpool rustiger en krachtiger zijn dan ooit is het verkoelend effect direct merkbaar en biedt dan ook heerlijk verkoeling op warme zomerdagen. Bovendien verbruikt de airconditioner weinig energie en door het gebruik van duurzaam R290 koelgas minimaliseert de Whirlpool PACW29COL zijn impact op het milieu. Koelvermogen naar eigen voorkeurHet koelvermogen van de Whirlpool PACW29COL Mobiele Airconditioner is 9000 BTU en 3.5 kW, waarmee de airco geschikt is voor een ruimte tot 30 m² / 75 m³. Omdat de airconditioner meerdere mogelijkheden heeft, kun je de airco ook gebruiken voor het ontvochtigen van de lucht.6th SenseAltijd een aangename temperatuur in huis dankzij de intelligente 6th Sense technologie. De ingebouwde sensor past automatisch de temperatuur en ventilatiesnelheid aan. De perfecte oplossing waarbij comfort en energiebesparing hand in hand gaan.ComfortabelDankzij de praktische afstandsbediening kunt u gemakkelijk uw mobiele airconditioner instellen. De intelligente "Around U" functie laat u toe een optimale temperatuur te behalen in een cirkel van 7 meter. De afstandsbediening die voorzien is van een sensor, zendt elke 10 minuten een signaal naar de mobiele airconditioner om zo altijd de gewenste temperatuur te creëren.FunctiesU kunt uw Whirlpool mobiele airconditioner zowel programmeren als in een automatische modus gebruiken. De volgende functies zijn beschikbaar:-Ontvochtigen: Absorbeert minstens 1L vocht per uur-Ventilator: 3 snelheden waarbij de lucht tevens gezuiverd wordt dankzij het HEPA filter-Slaapmodus: Zorgt voor een optimale nachtrust-Silent Modus: Schakelt het display uit en vermindert het geluidsniveau met 30%-Jet Modus: Bereik uiterst snel ...
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-22191
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play