Sharp Es-hdb8147w0 Was-droogcombinatie 8kg- 6kg 1400t

Kavel:
A1-25003-10541
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Wassen en drogen Maak uw dagelijkse huishoudelijke taken een beetje gemakkelijker met de Sharp ES-HDB8147W0 8 kg was-droogcombinatie. Met een grote waslading van 8 kg en een drooglading van 6 kg krijg je je kleding gemakkelijk binnen drie uur schoon en droog. Ideaal voor diegenen die tijd willen besparen tussen twee machines en kleding snel schoon en droog nodig hebben. Ecologische technologie Ook uw was-droogcombinatie is een slimmerik. Het detecteert wanneer je een halve lading uitvoert en gebruikt automatisch de EcoLogic-technologie. Dit betekent dat je bespaart op water en energie. Een lagere energierekening is een besparing waar elk huishouden achter kan staan. Als u snel moet laden, kunt u het Jet-wasprogramma selecteren dat uw kleding 15 minuten op 30° wast, perfect om uw favoriete outfit klaar te maken om te dragen voor een avondje uit. Energielabel A Het energielabelA maakt de Sharp ES-HDB8147W0 zo zuinig als maar kan. Een centrifugesnelheid van 1400 tpm helpt de droogtijd te verkorten om ervoor te zorgen dat dingen sneller gedaan worden. Verwijdert allergenen Voor degenen die een gevoelige huid hebben en last hebben van allergieën, helpt het Allergy Smart-programma allergenen uit de was te verwijderen. Het heeft ook 15 aangepaste programma's om te selecteren voor uw waslading, waardoor ten minste één klusje net iets gemakkelijker wordt.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10541
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play