Sharp 43FD2K, 43 inch, Full HD, Frameless Roku TV

Kavel:
A1-25465-200052
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De SHARP 43FD2K is een Full HD Frameless LED Roku TV met uitzonderlijke multimediafunctionaliteit. **SMART TV GEMAKKELIJK GEMAAKT** Met een eenvoudig startscherm, gebruiksvriendelijke afstandsbediening en automatische software-updates, is Roku een smart TV die eenvoudig te gebruiken en makkelijk om van te houden is. **FULL HD RESOLUTIE** Een speciale kijkervaring, zelfs voor oudere films en tv-shows. De ingebouwde beeldopscaler-technologie optimaliseert de weergave van je content in Full HD, waardoor het weer leuk wordt om de oude klassiekers te bekijken. **GEEN VERVAGING MEER OF ONSCHERP BEELD** Met Active Motion 200 ervaar je bewegende beelden met een scherpte die geen enkele conventionele LCD-tv je kan bieden. **HDR10 ONDERSTEUNING** Ervaar een hoger dynamisch bereik voor adembenemende helderheid en contrast, over een breder kleurenbereik, met een uitstekende diepte en helderheid van het beeld. **FRAMELOOS ONTWERP** De 43FD2K heeft een strak, frameloos ontwerp, waardoor je een randloos beeld krijgt voor een meer meeslepende ervaring. **UITSTEKENDE CONNECTIVITEIT** Met 3 HDMI-poorten kun je verbinding maken met je settopboxen, gameconsoles, Blu-Ray-speler of elk ander HDMI-apparaat. Of stream je favoriete media rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat via USB. **NETFLIX** Kijk waar je interesse in hebt op elk gewenst moment, onbeperkt en zonder advertenties: met Netflix kun je een groot aantal films, series en documentaires streamen – inclusief grote blockbusters en indrukwekkende eigen producties. Abonnement vereist. **AMAZON PRIME VIDEO** Met Amazon Prime Video heb je toegang tot een enorme selectie (originele) films en tv-shows. Kijk de series waar iedereen over praat en de beste films, inclusief de nieuwste blockbusters. Abonnement vereist.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-25465-200052
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play