Samsung WW90TA046AE/EO wasmachine Voorbelading 9 kg 1400 RPM Wit

Kavel:
A1-25003-10421
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

display voor zit losjes ecobubble™ ecobubble™-technologie is een van onze briljante, handige functies die zijn ontworpen om het wassen minder vervelend te maken. Door lucht, water en wasmiddel te mengen, creëert het op slimme wijze bubbels die uw kleding wassen op lagere temperaturen, waardoor u uw energierekening kunt verlagen. Ga schoner met de kracht van stoom Hygiënische stoom Als het gaat om grondige reiniging, zijn niet alle wasmachines geschikt voor deze taak. Het is dus goed om te weten dat Hygiënische stoom op uw Samsung-wasmachine de dingen verwijdert die u kunt zien en de dingen die u niet kunt zien - bacteriën, pollen, huisstofmijt en meer. De stoom wordt naar boven vrijgegeven om ervoor te zorgen dat elk laatste item een ​​diepe en gelijkmatige reiniging krijgt. Het resultaat? 99,9% van de bacteriën wordt vernietigd en allergenen worden geïnactiveerd [1] . Geen voorweken, geen gedoe, geen zorgen. Schone machine, vlekkeloze kleding Trommelreiniging Op zoek naar de schoonste kleding? Het begint allemaal met een sprankelende wasmachine. Drum Clean houdt de binnenkant van uw wasmachine hygiënisch schoon met een combinatie van weken, pulseren en snel centrifugeren, waardoor 99,9% van de geurveroorzakende bacteriën [2] uit de trommel worden verwijderd, zonder dat er wasmiddelen worden gebruikt. En het herinnert u er zelfs na 40 wasbeurten aan om een ​​reinigingscyclus uit te voeren. Het beste nieuws? Goed onderhoud bespaart u op de lange termijn geld. Schone lade, schonere kleding StayClean-lade Laat uw wasmiddel vrij door uw wasmachine stromen en krijg schonere kleding met de StayClean-lade. Gerichte waterstralen spoelen de ophopingen in de lade weg, zodat u dat niet hoeft te doen. En omdat het uw wasmachine in goede staat houdt, worden uw kleren elke keer grondig en hygiënisch gereinigd. Vlekkenoplosser Bubble Soak Vuiligheid van de maaltijd of grasvlekken? Of het nu gaat om katoen, synthetische stoffen
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10421
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play