Samsung Ww90j5456ma Wasmachine 9kg 1400rpm

Kavel:
A1-25003-10537
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Onbalans-controlesysteem Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en wordt er steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zo veel mogelijk voorkomen en heeft u een geruisloze machine. EcoBubble wastechnologie Met de Eco Bubble wastechnologie kunt u uw wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie. Eco Drum Clean Met de Eco Drum Clean functie heeft u geen omkijken meer naar het reinigen van de trommel van uw wasmachine. De wasmachine doet dit voor u. De wasmachine vult zich met heet water om aanslag en andere vormen van vuil in de wasmachine te verwijderen. De trommel draait op volle toeren waardoor overblijfselen van wasmiddel en andere resten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit zorgt voor een langere levensduur en houdt uw wasmachine schoon en fris. Last Memory Als u de wasmachine keer op keer gebruikt zonder de instellingen te wijzigen, hoeft u het programma niet steeds opnieuw in te stellen. De functie Last Memory slaat de laatst gebruikte instellingen op, ook als de wasmachine tussentijds is uitgezet. Druk gewoon op Start en was een nieuwe lading wasgoed. De tijd die u daarmee bespaart, loopt al gauw op. Diamond Drum-trommel De gestroomlijnde vormgeving van de Diamond Drum-trommel zorgt voor krachtige, maar behoedzame wasresultaten. De Diamond drum-trommel is met zijn unieke vormgeving voorzien van reliëfdruk en verplaatst de kleding behoedzaam in de trommel, terwijl de kleinere watergaten voorkomen dat kleding blijft haken en
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10537
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play