Rangemaster Elektrisch fornuis, HANSEATIC AFZUIGKAP, Beko BBUM12320XMPE kooktoestelaccessoire

Kavel:
A1-24075-20049
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Beko BBUM12320XMPE kooktoestelaccessoire HANSEATIC SY-103A6-P1-C59-600 AFZUIGKAP ZWART Rangemaster Classic 60 CLA60EIBL/C 60cm Elektrisch fornuis met inductiekookplaat - Zwart / Chroom - A/A-classificatie Doe het schort om en verras de familie met wat dit Rangemaster fornuis u kan helpen bereiden. Er zijn 2 ovens waarvan de belangrijkste veel instellingen heeft om mee te spelen, dus stof het receptenboek van uw oma af en ga aan de slag. Zet de variabele grillstand aan om de warmte hoger of lager te zetten en maak heerlijke gestoofde korte ribben of knapperige lasagnetoppings. Geen zorgen als de kaas eroverheen morst, want de katalytische voeringen binnenin absorberen vet. Afvegen, schoonmaken, klaar. Meer zin in gepocheerde zalm? Krijg die gezonde kick op de inductiekookplaat, die eten in een flits kookt.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-24075-20049
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play