Neff W543BX2GB wasmachine Voorbelading 8 kg 1400 RPM Wit

Kavel:
A1-25215-10300
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Een wasmachine verandert je leven misschien niet, maar deze van Neff maakt het wel makkelijker. Heb je snel een outfit nodig? De 15 minuten durende snelle wasbeurt is er voor je. En maak je ook geen zorgen over het scheiden van kleding: met het programma voor gemengde stoffen kun je ze allemaal in één keer wassen en ze zien er elke keer weer fantastisch uit. Geïntegreerd ontwerp Deze geïntegreerde wasmachine verbergt zich onder uw keukenaanrecht achter een kastdeur. Het is een geweldige keuze als u van een moderne, strakke look houdt, of als u de wasmachine alleen wilt zien als u de was moet doen. 1400rpm centrifugeersnelheid De centrifugeersnelheid verwijst naar hoe snel de trommel kan draaien om overtollig water uit kleding te verwijderen. De 1400rpm op deze machine maakt hem ideaal voor het doen van dagelijkse was, waarbij kleding net genoeg wordt gedroogd zodat T-shirts en shirts er niet kletsnat uitkomen, terwijl de stof toch niet wordt beschadigd. Speed ​​Perfect verkort de wascyclustijd Speed ​​Perfect is een speciale functie die is ontwikkeld voor situaties waarin tijd van belang is. Door de wastijd met wel 65% te verkorten en compatibel met de meeste programma's, ziet die berg wasgoed waar je tot het weekend op hebt gewacht om te wassen er ineens niet meer zo ontmoedigend uit. Automatische belastingaanpassing Door elke lading automatisch slim te wegen om een ​​op maat gemaakte cyclus te bieden, passen de sensoren in deze wasmachine de programmatijden nauwkeurig aan, wat zorgt voor een optimale behandeling van elk kledingstuk. Uw wasgoed komt er elke keer met dat frisse, nieuwe gevoel uit, plus u bespaart water en energie. Digitaal display Het digitale display is slim en stijlvol en geeft aan hoe lang uw wascyclus nog duurt en hoe ver de timer is gevorderd. Zo wordt het plannen van uw wascyclus een stuk eenvoudiger. ijzen.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-10300
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play