Neff C1AMG84N0B oven 44 l Zwart, Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25003-10278
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De Neff C1AMG84N0B is een compacte magnetron die beschikt over hetelucht functie voor optimale bakprestaties. Met de heteluchtfunctie wordt de warmte gelijkmatig verdeeld voor een perfect resultaat. Het LCD display maakt het gemakkelijk om de instellingen te lezen en aan te passen. De bedieningsknoppen en 1-touch knoppen maken de bediening van de oven intuïtief en gemakkelijk. De automatische programma's zijn voorgeprogrammeerde instellingen die je helpen in de keuken. Hierdoor hoef je niet zelf te zoeken naar de beste instellingen voor jouw gerecht. De Neff C1AMG84N0B is voorzien van LED binnenverlichting, waardoor je optimaal zicht hebt op je gerecht. Zo zie je precies wat er gebeurt en kun je de voortgang goed in de gaten houden. Al met al is de Neff C1AMG84N0B een handige en veelzijdige compacte magnetron die perfect is voor de drukke keuken. Of je nu snel iets wilt opwarmen of uitgebreid wilt koken, deze magnetron is de ideale keuze. Automatische programma's Met de automatische programma's op je oven bespaar je jezelf een hoop zoekwerk. Kies een programma, voer het gewicht van je gerecht in en je oven kiest de optimale instellingen. Weet je niet zeker hoelang je je quiche moet bakken, je rollade moet braden of je lasagne moet garen? Geen punt: je oven regelt het voor je.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10278
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play