Meta Quest 2 128GB

Kavel:
A1-25486-21681
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Stap letterlijk in een andere wereld met de Meta Quest 2 VR-bril (128 GB). Speel games, sport, kijk video’s in 360 graden om je heen en nog veel meer. Ontdek het zelf. META Quest 2 Een standalone headset Duik in nieuwe werelden met de Quest 2 VR-bril van Meta. Het is een alles-in-een-systeem, wat betekent dat je geen computer of console nodig hebt om te spelen. Hij doet het allemaal zelf. De headset is uitgerust met 2 LCD-schermen: één voor elk oog. Je gamet met 50% meer pixels dan de originele headset, waardoor je scherpere beelden ziet. Met een opslagcapaciteit van 128 heb je genoeg ruimte voor jouw games en bestanden. Naast de headset speel je ook met 2 ergonomische controllers voor een extra meeslepende ervaring. Laat vrienden bovendien meegenieten door de gameplay naar een tv te casten. META Quest 2 Ontdek nieuwe werelden Bij een VR-bril denk je misschien meteen aan gamen. En dat klopt. In de Meta Store vind je een uitgebreide gamecollectie waar je meteen mee aan de slag gaat. Met een VR-bril is echter nog meer mogelijk: ga lekker sporten met diverse fitness-apps, kijk video’s in 360 graden om je heen, bekijk liveconcerten alsof je op de eerste rang zit, en nog veel meer. Met de Meta Quest 2 gaat er een nieuwe wereld voor je open. META Quest 2 Een meeslepende ervaring Deze VR-bril heeft een stijlvol wit design, net als de controllers. Dankzij een resolutie van 1832 x 1920 pixels per oog worden beelden scherp weergegeven. De drijvende kracht achter de bril is de Qualcomm Snapdragon XR2, een processor speciaal voor virtual reality. Tevens heeft het apparaat een werkgeheugen van 6 GB, dus jouw content wordt vloeiend afgespeeld. Met ingebouwde 3D-audio hoor je altijd je omgeving als je speelt, maar het is ook mogelijk om oordopjes aan te sluiten. Draag je een bril? Geen probleem. Met het extra brilaccessoire houd je jouw bril gewoon op terwijl je de headset draagt.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-21681
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play