LG F4WV609S1A 9 kg wasmachine

Kavel:
A1-25215-10356
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De wasmachine LG F4WV609S1A heeft energielabel A met een energieverbruik van 50 kWh per 100 wasbeurten. Hij heeft een maximale wascapaciteit van 9 KG. Drievoudige A Ervaar de voordelen van “Triple-A” van LG wasmachines Gemarkeerd met “Triple A” voor energie-efficiëntie, centrifugale prestaties en geluidsniveau. AI Direct Drive™ Intelligente verzorging met 18% meer vezelbescherming AI Direct Drive™ is gebaseerd op uitgebreide gegevens uit de gehele waservaring en selecteert het perfecte wasprogramma dat optimaal zacht is voor uw wasgoed. om video te bekijken Wat is AI DD™? AI Direct Drive™ detecteert niet alleen het gewicht van het wasgoed, maar ook de gevoeligheid van de stof en selecteert onafhankelijk de optimale wascyclus voor de betreffende stof. Grondige reiniging in 39 minuten 30% minder rimpels De rimpels die ontstaan ​​tijdens het uitdrogen worden tijdens de tuimelbeweging door de stoom verwijderd. 99,9% allergeenverwijdering De stoom verwijdert tot 99,9% van de allergenen. Grotere capaciteit Grotere capaciteit in dezelfde ruimte Trakteer jezelf op een grotere wastrommel – met dezelfde benodigde ruimte! duurzaamheid Duurzamer en hygiënischer Versterkte, robuuste en elegante buitendeur van gehard glas en hygiënische en duurzame roestvrijstalen wastrommel. ontwerp Opvallend en elegant Verbeterde leesbaarheid van het display en grote metalen draaischakelaars. ThinQ® Slim apparaat Dankzij ThinQ®-technologie is je wasmachine nu intelligent – van de afstandsbediening tot het downloaden van extra wasprogramma’s. De bediening is kinderspel – je krijgt toegang tot de nieuwste innovaties via WLAN.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-10356
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play