Lafuma R Clip - Relaxstoel - Verstelbaar - Inklapbaar - Zero Gravity - Color Block - Terre

Kavel:
A1-25486-22096
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

RELAXSTOEL NATURAL appelleert aan de gevoeligheid voor ongerepte landschappen, geeft uitdrukking aan de authenticiteit en oprechtheid van aard- en mineraalkleuren. Ciel, Terre, Moss, Canyon. De tuin als toevluchtsoord, met een landelijke rust. Terug naar waar het echt om gaat, naar je wortels. Ga voor optimale ontspanning! Deze verstelbare stoel is perfect voor in de tuin, aan de rand van het zwembad of op het terras. Een subtiel genuanceerde colorblock-collectie voor een moderne sfeer bij u buiten. Een must have vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Pluspunten: - De stand van het lichaam genaamd zero gravity: de benen liggen iets hoger dan het hart om te zorgen voor een maximale ontspanning. - Bevestiging: de metalen buizen en het doek worden verbonden door clips van elastomeer. Door dit gepatenteerde systeem van Lafuma geniet de gebruiker van een steviger comfort, bijzonder stevige ondersteuning van de rug, eenvoudige bevestiging/vervanging van het doek en is duurzaamheid verzekerd. - Het Batyline® Iso-doek is uitermate geschikt voor aan de rand van het zwembad dankzij de uitstekende UV-bestendigheid en een waterbestendige open geweven stof. De Batyline®-doeken zijn scheurbestendig, vormvast en gemakkelijk te reinigen met water en zeep, de reinigingsspray/vlekkenverwijderaar van LAFUMA MOBILIER is tevens zeer doeltreffend. - Verstelbare en afneembare hoofdsteun. - Lichtgewicht, waardoor opzetten, dichtklappen en vervoeren een makkie is. - Lekker compact wanneer opgevouwen, dus gemakkelijker op te bergen. - Prijs. Deze duurzame relaxfauteuil, heeft het LONGTIME®-keurmerk gekregen, wat getuigt van zijn stevigheid en duurzaamheid.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-22096
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play