Kermi Raya - RAPTD12320VPK - Return goods

Kavel:
A1-25487-30019
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Type deur Draai eendelig Positie deurscharnieren Links en rechts Pendeldeur Ja Materiaal deur Veiligheidsglas Profiel Profielarm Materiaal profiel Aluminium Kleur profiel Zilver Profielglans Glanzend Totale hoogte 2000 Geschikt voor montage op douchebak Ja Geschikt voor montage op tegelvloer Ja Geschikt voor hoekinstap Nee Geschikt voor montage met zijwand Ja
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig uit een partij van Plieger, een gerenommeerde leverancier van sanitaire artikelen. De producten zijn volledig functioneel en in goede staat. Houd er echter rekening mee dat sommige artikelen maatwerk kunnen zijn, waardoor de afmetingen mogelijk iets afwijken van de eerder aangegeven waarden bij dit kavel. Tijdens de kijkdag kunt u het product zelf inspecteren en beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet. Door te bieden op deze partij draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie.
Kavelnummer:
A1-25487-30019
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play