John Lewis JLWM1308 Vrijstaande wasmachine, 8kg lading, 1400rpm centrifugeren, wit

Kavel:
A1-24725-10061
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

We weten hoeveel je kleding voor je betekent. Daarom hebben we deze wasmachine zorgvuldig ontworpen met zowel efficiëntie als gemak in het achterhoofd, voor snel en probleemloos wassen. Met slimme automatische aanpassing van de lading, vlekverwijderaartechnologie, wasopties voor wol en zijde en een handig programma van 14 minuten, is er geen vlek te hardnekkig, geen kledingstuk te delicaat, die dit apparaat niet aankan. Vrijstaand ontwerp Deze vrijstaande wasmachine staat op zichzelf, gestapeld of onder het aanrecht. Je kunt hem overal plaatsen waar een verbinding is, wat betekent dat ze geweldig zijn als je verhuist, omdat je gewoon de verbinding kunt verbreken en kunt gaan. Centrifugesnelheid van 1400 tpm Centrifugesnelheid verwijst naar hoe snel de trommel kan draaien om overtollig water uit kleding te verwijderen. De 1400 tpm op deze machine maakt hem ideaal voor het doen van de dagelijkse was, het drogen van T-shirts en shirts net genoeg zodat kleding er niet druipnat uitkomt en toch de stof niet beschadigt. Extra zachte instelling Geeft een geheel nieuwe betekenis aan de uitdrukking "verfris je garderobe". Met een druk op de knop voelt je wasgoed zijdezacht en gladder aan dan ooit tevoren. Automatische aanpassing van de lading De sensoren in deze wasmachine wegen elke lading slim automatisch af om een programma op maat te bieden en passen de programmatijden nauwkeurig aan, zodat elk kledingstuk optimaal kan worden behandeld. Je wasgoed komt er elke keer weer met dat frisse, nieuwe gevoel uit, en je bespaart water en energie. Quick Wash Reinigt kleding in minder dan 14 minuten Het is zondagavond en je realiseert je net dat je bent vergeten het schooluniform van de kleine te wassen. Geen zorgen: met de snelle wasoptie zit je goed. Reinig kleding in minder dan 14 minuten, de high-speed spin verkort de droogtijden om ervoor te zorgen dat je nooit een shirt of r
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-24725-10061
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Voor deze veiling wordt geen kijkdag georganiseerd. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de ophaaldag is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar.

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play