HTC VIVE XR Elite VR Bril

Kavel:
A1-25486-21807
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Ga op avontuur in de virtuele wereld met de HTC Vive XR Elite. Deze mixed reality bril van HTC heeft een resolutie van 1920 x 1920 per oog of 3840 x 1920 gecombineerd. Dit staat gelijk aan een 4K resolutie. Met een verversingssnelheid van 90Hz speel je games vloeiend en laat je video's zonder haperingen afspelen. De bril heeft een verwijderbare achterkant, waardoor je de bril op verschillende manieren gebruikt. Wil je gamen? Dan gebruik je hoofdband met de batterij zodat je niet vast zit een aan draadje en game 2 uur zonder opladen. Simpelweg een 360 graden video kijken op de bank? Dan gebruik je hem als een zonnebril, waarbij je hem direct aansluit op stroom of een powerbank. Als je meer games en applicaties wilt hebben, dan verbind je de bril makkelijk met je pc of laptop via de meegeleverde usb C kabel of via Wi-Fi 6E.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-21807
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play