Hozelock Green Power Turbo Gas Weeder

Kavel:
A1-25486-21980
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Hozelock Green Power Turbo Gas Weeder – onkruidbrander Behandeling met hitte is een doeltreffende en milieuvriendelijke manier om onkruid gericht en blijvend te verwijderen op elke plaats in de tuin zoals het gazon, bloembed of tussen de tegels van het terras. De green power turbo gas is de meest efficiënte, snoerloze onkruidbrander op de markt. Hoe werkt het? Deze 2 in 1 onkruidbrander werkt op gas en maakt voor het bestrijden van het onkruid gebruik van een keramisch schild dat wordt verhit tot een temperatuur van 800°C in plaats van met een zichtbare open vlam. Hierdoor is dit apparaat niet alleen vele malen veiliger dan standaard onkruidbranders, maar door het grote oppervlak van het keramische schild ook 2 x sneller. Door het te behandelen onkruid slechts enkele seconden aan een zeer hoge temperatuur bloot te stellen worden de plantencellen tot in de diepste wortelhaartjes gebroken waardoor de plant zal afsterven. Dankzij de beschermkap over het hitte-element werkt de Green Power Turbo Weeder veilig, nauwkeurig en efficiënt en is de kans op beschadiging van omliggende planten die u niet hoeft te behandelen nihil. Voor extra comfort tijdens gebruik is dit model uitgerust met extra brede handgreep en een handig wieltje bij het schild zodat het apparaat op elke ondergrond eenvoudig door de tuin kan worden gemanoeuvreerd. Kenmerken • Groot keramische schild (12 x 20 cm) • Werkt 2x sneller en doeltreffender dan bestaande onkruidbranders • Geen zichtbare open vlam • Geschikt voor zowel standaard gasfles (EN 417 adapter bijgeleverd, deze adapter bevindt zich in de handgreep) als een universele gascartridge • De applicatietijd bedraagt 3-15 seconden afhankelijk van de soort onkruid • De gebruikstijd op 1 gasfles bedraagt ca. 122 uur. / bij gebruik met gascartridge (butaan/propaan mix) bedraagt de gebruikstijd ca. 2,5 tot 3 uur per cartridge.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-21980
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play