Hisense WDQR1014EVAJM Was-droogcombinatie Vrijstaand Voorbelading Wit E

Kavel:
A1-25215-10409
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Automatische dosering Altijd verward over hoeveel vloeibaar wasmiddel er per keer gebruikt moet worden? Dat is niet langer een probleem. Met de automatische doseringstechnologie van Hisense kan de Hisense-wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel doseren op basis van uw waslading. De wasmiddelbak kan vloeibaar wasmiddel en wasverzachter opslaan, genoeg voor maximaal 14 wasbeurten, dus u hoeft niet elke keer wasmiddel toe te voegen. Duurzame omvormer De omvormermotor van een wasmachine is net als de motor van een auto. De motor die in deze serie producten wordt gebruikt, is geüpgraded en genereert daardoor minder warmte tijdens het gebruik en helpt de omgeving rustig te houden. Hij kan zelfs midden in de nacht werken zonder hinderlijk geluid te maken. Pure Jet Het zelfontwikkelde PureJet-systeem produceert krachtige waterstromen die wasmiddel snel oplossen en vuil grondig verwijderen, waardoor uw kleding schoner en huidvriendelijker wordt. Pure stoom De stoomwastechnologie van Hisense geeft zachte stoom af om de geur van kleding te verwijderen. Na het stomen zijn uw kledingstukken zo schoon en zacht als nieuwe kledingstukken en hoeft u ze niet opnieuw te strijken. Groot LED-touchscreen Deze Hisense-wasmachine is voorzien van een groot LED-touchscreen. U kunt eenvoudig uw favoriete programma selecteren uit een breed scala aan programma's. Allergie stoom, Baby stoomverzorging Hisense Allergie stoom/Baby stoomverzorging technologie laat snel een enorme hoeveelheid stoom uit de bodem van de binnenkuip ontsnappen en verwijdert het allergeen uit kleding om ervoor te zorgen dat de wasartikelen allergeenvrij zijn. Sneeuwvlok trommel Het sneeuwvlokvormige trommelontwerp zorgt voor betere reinigingsresultaten en biedt daarnaast verbeterde bescherming en verzorging voor uw kleding.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-10409
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play