Hisense vaatwassers

Kavel:
A1-24073-20025
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Compact formaat: Met een breedte van 45 cm is deze vaatwasser ideaal voor kleinere keukens. Flexibele Inrichting: De instelbare manden en klapbare bordenrekken in de onderste mand bieden ruimte aan pannen van verschillende groottes. Bestekbak: De speciale bestekbak in de bovenste mand zorgt voor een optimale reiniging en droogresultaat van uw bestek. Intuïtieve Bediening: De duidelijke bedieningspaneel maakt het eenvoudig om programma's te selecteren en functies te gebruiken. Startuitstel: Stel de vaatwasser in om later op de dag te starten. Halve Belading: Bespaar water en energie door de halve belading functie te gebruiken voor kleinere vaatwasbeurten. Warmwater Aansluiting: (optioneel) Sluit de vaatwasser aan op warm water voor kortere programma's en een lager energieverbruik. Zelfreinigend Filter: Het filtersysteem minimaliseert onderhoud en zorgt voor optimale prestaties.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-24073-20025
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play