Hisense RS694N4TIE amerikaanse koelkast Vrijstaand 562 l E Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25003-10437
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

achterpanneel zit los De Hisense RS694N4TIE Amerikaanse koelkast, nu met een elegant PureFlat-deurontwerp, biedt een royale XL-capaciteit van maar liefst 562 liter. Zo kun je met gemak je wekelijkse boodschappen opslaan. Deze koelkast is uitgerust met een ingebouwde, niet-aangesloten water- en ijsdispenser aan de voorkant, waarmee je direct kunt genieten van vers gekoeld water, ijsblokjes of gecrusht ijs – perfect om je drankjes koel te houden. Binnenin vind je de nieuwste koelingstechnologieën, zoals Total No Frost met Multi Air Flow. Dit betekent dat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien, doordat koude lucht gelijkmatig door je koelkast en vriezer circuleert om de vorming van ijs te voorkomen. Bovendien zorgt de geavanceerde invertercompressor voor meer vermogen, een grotere energie-efficiëntie en minder geluid. Met Total No Frost heb je geen last van ijsvorming, waar dan ook. Deze innovatieve technologie van Hisense verspreidt koude lucht gelijkmatig, zodat ijsvorming verleden tijd is. Geniet altijd van perfect gekoeld water en ijs. Vul gewoon het interne reservoir met vers water en je hebt altijd koel water bij de hand, samen met voldoende ijs voor die warme zomerdagen. Neem nauwkeurige controle over de functies van je koelkast met het duidelijke, eenvoudig te bereiken en gebruiksvriendelijke LED-touchbedieningspaneel. Hiermee stel je snel de gewenste temperatuur in voor elk compartiment. IJs- en waterdispenser Met de ingebouwde ijs- en waterdispenser heeft u altijd ijsklontjes, crushed ice of gekoeld water bij de hand. De dispenser kan wel 1,2 liter ijs per dag produceren, genoeg voor het hele gezin. Zo hoeft u niet steeds de koelkastdeur te openen om een verfrissend drankje te pakken. Ice & Water dispenser (SBS HSN) Elektronische bediening De koelkast beschikt over een gebruiksvriendelijk elektronisch bedieningspaneel met LED-verlichting. Via het bedieningspaneel kunt u eenvoudig de temperatuur vo
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10437
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play