Hisense RS694N4TBE amerikaanse koelkast Vrijstaand 562 l E Zwart

Kavel:
A1-25003-10325
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Geniet van versheid en gemak met de Hisense RS694N4TBE Deze ruime Amerikaanse koel-vriescombinatie is ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Met een stijlvol design en een scala aan innovatieve functies, is deze koelkast de perfecte aanvulling voor elke moderne keuken. Waarom kiezen voor de Hisense RS694N4TBE? Altijd vers: Dankzij de NoFrost-technologie hoef je nooit meer te ontdooien. De Multi Airflow-systeem zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft, terwijl de Fresh Crisper je groenten en fruit knapperig houdt. Gemakkelijk en snel: De ijs- en waterdispenser biedt altijd gekoeld water en ijsblokjes, perfect voor een verfrissende drank. Met de superkoel- en supervriesfuncties koel je nieuwe boodschappen snel af en behoud je de voedingswaarde. Gebruiksvriendelijk: Het elektronische bedieningspaneel is eenvoudig te bedienen en de LED-verlichting zorgt voor een goed overzicht van je koelkastinhoud. Belangrijkste kenmerken: NoFrost-technologie: Nooit meer ontdooien IJs- en waterdispenser: Altijd verfrissend water en ijs bij de hand Superkoelen en supervriezen: Behoud de versheid van je voedsel Multi Airflow-systeem: Gelijkmatige koeling Fresh Crisper: Ideaal voor fruit en groenten Elektronische bediening: Eenvoudig te gebruiken Energieklasse E: Zuinig in gebruik Met de Hisense RS694N4TBE haal je niet alleen een koelkast in huis, maar ook een betrouwbare partner voor het bewaren van je voedsel. Geniet van al het gemak en de voordelen die deze koelkast te bieden heeft.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10325
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play