Hisense RS694N4ICE amerikaanse koelkast Vrijstaand 562 l E Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25003-10439
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Deze Amerikaanse Side-by-Side koel-vriescombinatie van Hisense, de RS694N4ICE, biedt een fantastische toevoeging aan je huishouden. Met een strakke RVS afwerking en een inhoud van maar liefst 562 liter, levert dit model uitstekende koelprestaties. De RS694N4ICE heeft voldoende ruimte voor zowel koelen als vriezen. Achter de grote deuren bevindt zich 371 liter aan koelruimte en 191 liter aan vriesruimte. Dankzij de No-Frost technologie hoef je nooit meer handmatig te ontdooien, zowel in het koel- als het vriesgedeelte. Met de toevoeging van Fast Freeze kun je producten extra snel invriezen op een temperatuur van -24°C, waardoor ze langer vers blijven. De koelkast beschikt ook over Multi-Air Flow, wat zorgt voor gelijkmatige koeling in alle compartimenten, waardoor de temperatuur constant blijft en energie wordt bespaard. De Inverter Compressor draagt ook bij aan de energiezuinigheid door de snelheid aan te passen aan de koelbehoeften van het moment. Als extra functie heeft dit model een ijs- en waterdispenser met vaste wateraansluiting, waardoor je nooit meer handmatig een reservoir hoeft bij te vullen. De ijsdispenser kan zowel ijsblokjes als crushed ice produceren, perfect voor het snel koelen van drankjes. Met één druk op de knop kun je genieten van gekoeld water of ijs, allemaal gemakkelijk bereikbaar via de vaste wateraansluiting. · Multi-Air Flow · IJs- en waterdispenser (vaste aansluiting) · No-Frost · Fast Freeze · Inverter Compressor · Display extern · 42 dB(A) · 179x91x74cm IJs- en waterdispenser Met één druk op de knop kun je kiezen voor meerdere vormen van water! Heerlijk gekoeld water? Geen probleem! Snel een aantal ijsblokjes? Komt eraan! Of wil je toch liever crushed ice voor bijvoorbeeld een lekkere slush? Ook dat is mogelijk met deze ijs- en waterdispenser. En dat allemaal via een vaste wateraansluiting, waardoor je nooit zelf een reservoir hoeft te vullen. No-Frost Ook zo’n hekel aan
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10439
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play