Hisense RQ760N4SASE amerikaanse koelkast Vrijstaand 584 l E Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25215-10610
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Geef je eten het huis dat het verdient, met deze Hisense Amerikaanse koelkast met vriesvak. Het heeft slimme Triple Zone Cooling, die drie gebieden biedt voor het opbergen van boodschappen: de koelkast, de vriezer en de My Fresh Choice-lade, waar je de temperatuur kunt instellen op 5°C tot -20°C om overeen te komen met wat erin zit. Je kunt die kaas dus gekoeld en klaar voor het dessert krijgen of snel wat extra kuipjes invriezen voor een last-minute ijsfeestje. Als je het warm krijgt van het koken, les dan je dorst met de handige draai-ijsblokjesmaker, die met één druk op de knop doseert. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over het handmatig ontdooien van dit model, want Total No Frost circuleert lucht om ophoping te voorkomen.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-10610
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play