Hisense RQ758N4SWSE amerikaanse koelkast Vrijstaand 606 l E Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25003-10271
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

【Total No Frost】Het biedt een geschikte toestand die voedsel langer vers en voedzaam houdt, omdat er geen vorst in de koelkast te vinden is, wat betekent dat u uw kostbare tijd niet hoeft te verspillen om te ontdooien. 【Multi Air Flow】Dankzij de gelijkmatige verdeling van koude lucht door het slimme Multi Air Flow-systeem, wordt de optimale temperatuur in uw koelkast met vriesvak constant gehandhaafd. Het helpt uw voedsel tot in de perfectie gekoeld te houden, waar het ook wordt geplaatst. 【Niet-loodrechte watertank】De stijlvolle niet-loodrechte watertank biedt u dagelijks het gemak van gekoeld water, terwijl het er ook voor zorgt dat uw koelkast snel en eenvoudig te installeren blijft, zonder dat er sanitair nodig is. 【Super Freeze 】Super Freeze verlaagt snel de temperatuur en bevriest je eten veel sneller dan normaal. Deze functie behoudt de natuurlijke smaak van het voedsel, de oorspronkelijke textuur en alle goede vitamines en mineralen. 【Grote capaciteit】Het mooie, strakke ontwerp past in elke keukeninrichting en heeft genoeg ruimte voor al je verse etenswaren plus restjes. Deze koelkast biedt meer ruimte binnen, niet buiten.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10271
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play