Hisense RQ758N4SWI1Amerikaanse Koelkast

Kavel:
A1-24075-20052
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

My Fresh Choice zone kan eenvoudig worden omgebouwd van koelkast naar vriezer met temperatuurinstellingen van -20°C tot +5°C, afhankelijk van wat u op dat moment wilt bewaren. Door de gewenste temperatuur in te stellen, creëert u een perfecte omgeving voor uw eten, waardoor de versheid en smaak ervan efficiënt worden verlengd. Het heeft een grote capaciteit, dus er is genoeg ruimte in de koelkast en vriezer om elke vorm of soort voedsel te bewaren. Het heeft ook vier deuren die wijd opengaan, zodat je alles in één oogopslag kunt zien. Grote capaciteit (CD HSN) Constante temperatuur houdt dingen vers icoon Meerdere luchtstromen Een constante temperatuur houdt alles vers Dankzij de gelijkmatige verdeling van koude lucht die wordt bereikt door het slimme Multi Air Flow System, wordt de optimale temperatuur consistent gehandhaafd in uw koel-vriescombinatie. Het helpt uw ​​eten perfect gekoeld te houden, ongeacht waar het wordt geplaatst. Multi-luchtstroom (CD HSN) Snel invriezen om originele smaak te behouden Supervries Snel invriezen om de originele smaak te behouden Super Freeze verlaagt de temperatuur snel en vriest uw voedsel veel sneller in dan normaal. Deze functie behoudt de natuurlijke smaak, originele textuur en alle goede vitaminen en mineralen van het voedsel. Super Freeze (CD HSN) Krachtig koelpictogram Supercool Krachtige koeling De Super Cool-functie kan de interne temperatuur snel afkoelen en houdt het koelvak 6 uur lang op een normale +2℃. Dit is geweldig om de smaak, kleur en voedingswaarde van vers voedsel te behouden. Supercool (CD HSN) Stabiel en energiebesparend pictogram Duurzame omvormer Stabiel en energiebesparend Moderne invertercompressoren meten de omstandigheden in uw koelkast en passen het koelvermogen hierop aan. Zo blijft de temperatuur stabiel, bespaart u energie en is uw apparaat stiller. Bovendien gaat uw apparaat langer mee.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-24075-20052
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play