Hisense RQ758N4SASE amerikaanse koelkast Vrijstaand 609 l E Roestvrijstaal

Kavel:
A1-24725-10011
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Omdoos niet inbegrepen bij de kavel. - Deze Hisense slimme koelkast met vriesvak heeft een inhoud van maar liefst 609 liter, dus er is genoeg ruimte voor de grote wekelijkse boodschappen. Dankzij het hoogwaardige PureFlat side-by-side deurontwerp kunt u alles duidelijk zien wanneer u spulletjes voor het avondeten vindt. Ben je het beu om bedorven voedsel weg te gooien? Met de Total No Frost-technologie blijft je eten langer vers en smakelijker - en hoef je de vriezer nooit te ontdooien. Dat is pas cool! Goed om te weten - De Metal Tech Cooling circuleert de lucht naar elke hoek van de koelkast, waardoor je eten lang vers blijft- Creëer wat extra opslagruimte voor de koelkast of vriezer door de temperatuur in de My Fresh Choice-zone te veranderen- Met de gemakkelijk glijdende lades je kunt je bevroren lekkernijen bemachtigen - zelfs degene die zich achter in de vriezer verstoppen - Met het LED-display en de handige elektronische bedieningselementen kun je moeiteloos de temperatuur van de koelkast met vriesvak
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-24725-10011
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Voor deze veiling wordt geen kijkdag georganiseerd. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de ophaaldag is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar.

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play