Hisense RQ758N4SAI1 amerikaanse koelkast Vrijstaand 609 l F Roestvrijstaal

Kavel:
A1-24725-10025
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Omdoos niet inbegrepen bij de kavel. - De RQ758N4SAI1 is bijzonder veelzijdige en voorzien van alle gemakken. Dankzij de 4 deurpanelen met geïntegreerde greep maak je optimaal gebruik van de ruimte in je koel- en vriesvak. Extra handig is dat je de temperatuur van de vrieszones apart kunt regelen. Zo kun je producten die je regelmatig gebruikt, zoals brood, op een lagere temperatuur invriezen dan vlees dat je misschien wel een paar maanden in je vriezer wilt bewaren. Flessen kun je gemakkelijk kwijt in de twee deurpanelen, terwijl de ruime crisper lades in de koelkast je fruit en groente langer vers houden. No Frost, nooit meer ontdooien Je herkent het vast; ijsvorming aan de boven- of zijkant van je vriezer of vriesvak. De enige oplossing is om je vriezer te ontdooien of het ijs weg te steken. Met een Hisense koel-vries combinatie is dit verleden tijd dankzij No Frost. Deze technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het hele vriesgedeelte gelijk is. Daarnaast wordt vocht afgevoerd uit de vriesruimte. Resultaat; geen ijsvorming. Dat bespaart niet alleen energie, maar vooral ook tijd. Multi Air Flow Voedsel in je koelkast blijft langer vers dankzij Multi Air Flow. Meerdere luchtventilatoren zorgen ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld over de koel- en diepvriesruimte via de kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor is de temperatuur in je koelkast overal gelijk en herstelt deze sneller als de deur open is geweest. Het oog wil ook wat Natuurlijk gaat het bij een koel-vriescombinatie vooral om wat er binnenin gebeurt, maar zeg nu zelf, het oog wil ook wat. De deurpanelen bestaan uit verschillende lagen van hoogwaardig materiaal met een aluminium look bovenlaag. Dit geeft de koelkast een elegante uitstraling. Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar scharnieren zul je niet zien op de RQ758. Deze zijn bedekt met k
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-24725-10025
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Voor deze veiling wordt geen kijkdag georganiseerd. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de ophaaldag is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar.

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play