Hisense RIB312F4AWE koel-vriescombinatie Ingebouwd 246 l F Wit

Kavel:
A1-25003-10254
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Deze Hisense ingebouwde koel-vriescombinatie voor ondermontage is bedoeld om uw expert op het gebied van voedselbeheer te zijn. Naast een speciale groente- en fruitlade is er ook een speciale Cool Fresh Box-lade met een temperatuur die 2-3 °C lager is dan in de rest van de koelkast, perfect voor het bewaren van vlees, vis en zuivelproducten. LED-verlichting is helderder en efficiënter dan standaard gloeilampen en zorgt ervoor dat u de inhoud van uw koelkast duidelijker kunt zien, terwijl u ook energie bespaart. Met een uitstekend ingebouwd ventilator- en compressorsysteem belooft dit model stabielere prestaties en een laag geluidsniveau, waardoor u een rustige leefruimte krijgt. De planken van gehard glas zijn sterk genoeg om zwaardere lasten te dragen. Deze planken zijn sterker dan gewoon glas en duurzamer. De supercool-functie kan de interne temperatuur snel afkoelen en houdt het koelgedeelte 6 uur lang op een normale +2°C. Dit is geweldig om de smaak, kleur en voedingswaarde van vers voedsel te behouden.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10254
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play