Hisense RF632N4WIE amerikaanse koelkast Vrijstaand 485 l E Grijs, Roestvrijstaal

Kavel:
A1-24725-10007
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Omdoos niet inbegrepen bij de kavel.- Total No Frost De innovatieve Total No Frost-technologie verdeelt gelijkmatig koude lucht door de koelkast en vriezer om de vorming van ijskristallen te voorkomen. Zorgt voor passende bewaarcondities, waardoor het voedsel langer vers en gezond blijft. Je hoeft geen tijd en moeite te verspillen aan het ontdooien van het apparaat. Super cool Met de superkoelfunctie kun je de interne temperatuur snel verlagen en 6 uur in het koelvak op +2 ℃ houden. Dit is een geweldige manier om de smaak, kleur en voedingswaarde van verse producten te behouden. Vakantiemodus In deze modus stelt het koelgedeelte de temperatuur in op 15 ℃, zodat u volop kunt genieten van uw vakantiereizen - zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een hoog energieverbruik thuis. Merk Hisense PRESTATIES EN VERBRUIK Modelnaam RF632N4WIE Jaarlijks energieverbruik 295 kWh Bewaartijd bij verstoring 10 uur Vriescapaciteit in 24 uur 11 kg Klimaat klasse SN-N-ST-T Capaciteit van de koelvakken 336 liter Capaciteit van de vriesvakken 149 liter Geluidklasse C Geluid 38dB(A) Energie-efficiëntieklasse (schaal) E (A tot G) INRICHTING Display met temperatuurweergave intern TECHNISCHE DATA WEEE-registratienr. NL 24996010 UITRUSTING & FUNCTIES KOELGEDEELTE Aantal opslagruimtes 3 Aantal deurplanken 6 Aantal koelkastladen 2 Materiaal planken Glas LED-binnenverlichting Nofrost UITRUSTING & FUNCTIES VRIESVAK Aantal vriesladen 2 INSTALLATIE-INFORMATIE Installatietype vrijstaand MASSA GEWICHT Hoogte 200 cm Breedte 70 cm diepte 69,4 cm Gewicht 92 kg
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-24725-10007
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Voor deze veiling wordt geen kijkdag georganiseerd. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de ophaaldag is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar.

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play