Hisense RB327N4WW1 koel-vriescombinatie Vrijstaand 251 l F Wit

Kavel:
A1-25003-10345
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Benut de ruimte in uw keuken met deze stijlvolle en vooral erg handige Hisense koel-vriescombinatie met een koelruimte van 171 liter en vriesruimte van 85 liter. Deze koel-vriescombinatie kent een hoogte van 182.4 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 55.7 cm. Ruim genoeg om uw boodschappen voor een langere tijd koel te bewaren. De verse groentelade biedt voldoende ruimte om groenten en fruit te bewaren, en door de ideale temperatuur blijft het voedsel versheid en aroma. Het transparante ontwerp zorgt voor een eenvoudig overzicht van de inhoud. Het biedt een geschikte toestand die voedsel langer vers en voedzaam houdt, aangezien er geen vorst in de koelkast te vinden is, wat betekent dat u uw kostbare tijd niet hoeft te verspillen aan het ontdooien. De supercool-functie kan de interne temperatuur snel afkoelen en houdt het koelgedeelte 6 uur lang op een normale +2°C. Dit is geweldig om de smaak, kleur en voedingswaarde van vers voedsel te behouden. Deze koel-vriescombinatie past perfect in uw keuken met het nieuwe ontwerp van het aanrechtdiepte, terwijl het veel flexibele opbergruimte biedt. Een modern design met een omkeerbare deur past perfect bij elke keukenindeling. Bovendien kan de deur van rechts of links worden geopend, afhankelijk van of u linkshandig of rechtshandig bent. Wat voor jou het beste werkt. We maken gebruik van een vacuümisolatiepaneel, een efficiënte frequentieomzettingscompressor en een efficiënt koelsysteem om een lager energieverbruik te leveren en het milieu te beschermen - en u tegelijkertijd zelfs geld te besparen. Een speciale en stijlvolle ruimte voor flessen wijn en frisdrank maakt ruimte vrij in uw koelkastdeur en voorkomt dat flessen over de schappen rollen. De planken van gehard glas zijn sterk genoeg om zwaardere lasten te dragen. Deze planken zijn sterker dan gewoon glas en duurzamer. Deze Hisense koel-vriescombinatie voor ondermontage is bedoeld om uw expert op het gebied va
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10345
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play