Hisense HS520E40WUK Slimline Vrijstaande Vaatwasser Wit

Kavel:
A1-25003-10186
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Stille prestaties De Hisense HS520E40WUK Slimline vaatwasser werkt niet luider dan een fluistering, zodat u comfortabel met uw gasten kunt kletsen terwijl hij aan het schoonmaken is. Flexibel interieur Met ruimte voor 11 standen was je alle vaat in één keer af. Deze vaatwasser heeft verstelbare rekken en dozen, waardoor alles er gemakkelijk in past. Warmwateraansluiting Verkort de programmatijden en bespaar op het elektriciteitsverbruik door gebruik te maken van een warmwateraansluiting. Derde bestekbak Orden al je messen, vorken en lepels in de derde besteklade, zodat ze georganiseerd blijven tijdens het schoonmaken. Zelfreinigend filter Het spoelsysteem met automatische filterverstoppingspreventie bespaart uzelf wat extra tijd, omdat u het niet zo vaak hoeft schoon te maken. HISENSE HS520E40WUK Slimline Vaatwasser - Wit, Ideaal voor kleinere huishoudens (11 couverts), Energielabel: E, Snel wassen: 40 minuten, Laag waterverbruik: 9 liter
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10186
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play