Hisense BI62212AXUK oven 77 l 2500 W A Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25003-10279
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De Hisense BI62212AXUK oven is ontworpen om jouw kookervaring naar een hoger niveau te tillen met zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke technologie. Dankzij de Zelfs Bake-technologie wordt de warmte gelijkmatig verspreid in de oven, waardoor je altijd perfecte resultaten krijgt, of je nu een taart bakt of een braadstuk bereidt. De afgeronde grote holte van de oven en slim geplaatste verwarmingselementen zorgen ervoor dat gerechten krokant aan de buitenkant en sappig aan de binnenkant worden, terwijl je dankzij de grote glazen deur en uitstekende binnenverlichting het kookproces nauwkeurig kunt volgen zonder warmte te verliezen. Met de Pizza-modus geniet je in een handomdraai van zelfgemaakte pizza's die net zo lekker zijn als in een Italiaans restaurant. De oven bereikt een temperatuur van 300°C, wat zorgt voor een perfecte, snel gebakken pizza. De Modus voor bevroren voedsel is ideaal voor het bereiden van diepvriesproducten en kant-en-klare maaltijden zoals croissants, lasagne, frites, en meer. Je hoeft de oven niet voor te verwarmen, wat tijd en energie bespaart. Met een ruime inhoud van 77 liter biedt deze oven voldoende ruimte om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, waardoor hij perfect is voor grotere gezinnen of als je gasten ontvangt. De Snel voorverwarmen functie brengt de oven tot 200°C in minder dan 5 minuten, zodat je sneller aan de slag kunt met je recepten. Een licht- en geluidssignaal informeert je wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Het Koelsysteem van de Hisense BI62212AXUK houdt de buitenkant van de oven veilig koel, zelfs na gebruik, dankzij een krachtige ventilator die blijft draaien totdat de temperatuur is gedaald tot een veilige 60°C. Dit beschermt niet alleen jou, maar ook je keukenkasten. Als je houdt van gerechten met een knapperige korst, dan is de Gratin-functie perfect voor jou. Deze functie levert extreem hoge warmte van bovenaf om jouw gerechten een mooie
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10279
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play