Geberit UP320 toiletset met Geberit iCon Rimfree toilet en softclose zitting

Kavel:
A1-25487-30029
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Geberit iCon is een perfect toilet voor in de moderne badkamer. Het design kenmerkt zich door de vloeiende vormen en mooie contouren. Het toilet heeft geen spoelrand, wat zorgt voor extra hygiëne. Het is namelijk veel eenvoudiger om het toilet schoon te maken. Vuilresten kunnen zich niet nestelen achter de rand van het toilet en is schoonmaken een eenvoudiger karweitje. Doordat het toilet een diepspoel ontwerp heeft, valt de boodschap direct in het water, waardoor je minder last hebt van geurtjes. Het toilet plaats je op een inbouwreservoir. Door de EFF2 bevestiging plaats je het toilet veel eenvoudiger. Het montagemateriaal wordt hiervoor meegeleverd. Er dient, door het ontwerp van het closet, voor dit wandcloset wel een verlengde afvoerpijp te worden gebruikt. Maak het toilet af met de bijpassende iCon toiletzittingen. Je vindt ze in de toebehoren.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig uit een partij van Plieger, een gerenommeerde leverancier van sanitaire artikelen. De producten zijn volledig functioneel en in goede staat. Houd er echter rekening mee dat sommige artikelen maatwerk kunnen zijn, waardoor de afmetingen mogelijk iets afwijken van de eerder aangegeven waarden bij dit kavel. Tijdens de kijkdag kunt u het product zelf inspecteren en beoordelen of het aan uw verwachtingen voldoet. Door te bieden op deze partij draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie.
Kavelnummer:
A1-25487-30029
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play