Fridgemaster Ms83430eb Amerikaanse Koelkast 178cm

Kavel:
A1-24725-10018
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Omdoos niet inbegrepen bij de kavel. - Fridgemaster MS83430EB Amerikaanse Koelkast: Ruimte, stijl en technologie De Fridgemaster MS83430EB is een indrukwekkende Amerikaanse koelkast die zowel stijl als functionaliteit biedt. Met zijn ruime inhoud, geavanceerde technologieën en energiezuinige ontwerp is deze koelkast een uitstekende keuze voor moderne huishoudens. Belangrijkste kenmerken: Ruime opbergruimte: Met een totale inhoud van 441 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al je boodschappen. No Frost technologie: Dankzij de No Frost technologie voorkom je ijsvorming in de vriezer, waardoor ontdooien overbodig wordt. Super Freeze functie: Snel invriezen van verse producten om de smaak en voedingswaarde te behouden. Multi Air Flow technologie: Houdt de temperatuur in de koelkast gelijkmatig voor optimale voedselconservering. Voordelen: Praktisch en efficiënt: De No Frost technologie en de Super Freeze functie besparen tijd en moeite. Ruime opbergruimte: Voor grote gezinnen of mensen die veel boodschappen doen.. Voor wie is deze koelkast geschikt? Grote gezinnen: Dankzij de ruime inhoud is er voldoende ruimte voor iedereen. Mensen die waarde hechten aan gemak: De No Frost technologie en de Super Freeze functie besparen tijd. Mensen die een stijlvolle keuken willen: Het moderne design past bij elke keukeninrichting. Kortom, de Fridgemaster MS83430EB Amerikaanse koelkast is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een ruime, stijlvolle en energiezuinige koelkast. Met zijn geavanceerde technologieën en praktische functies biedt deze koelkast een optimale oplossing voor jouw keuken.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-24725-10018
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Voor deze veiling wordt geen kijkdag georganiseerd. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de ophaaldag is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar.

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play