Fridgemaster MBUZ6097E diepvriezer Vrieskast Ingebouwd 101 l E Wit

Kavel:
A1-24725-10081
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Nieuw in doos - Vries met gemak in met dit geïntegreerde model dat naadloos opgaat in uw keuken. Dit coole kleine nummer biedt een aanzienlijke opslag van 101 liter diepvries, zodat uw voedsel vers blijft met een snelvriesfunctie. Het werkt stil met slechts 38 dB en handhaaft energie-efficiëntie met klasse E, waardoor het een ideale keuze is voor diegenen die waarde hechten aan zowel functionaliteit als strakke lijnen. Deze Fridgemaster vriezer is perfect om diepgevroren vlees en groenten in topconditie te houden. Met 3 compartimenten aan de binnenkant kun je gemakkelijk je batch cooking en een extra brood georganiseerd houden. Bovendien is het niet nodig om je favoriete ijsje te eten als er een stroomstoring is, want de stroomuitvalbeveiligingsfunctie houdt alles tot 14 uur koud. Het heeft ook een omkeerbare deur, wat betekent dat je kunt kiezen of je de scharnieren links of rechts wilt hebben, zodat het er geweldig uitziet in elke keuken. Dit model heeft een vast scharnier. Dit betekent dat, in tegenstelling tot een schuifscharnier, zowel de deur van het apparaat als de deur van uw kast met hetzelfde scharnier aan het keukenblok zijn bevestigd en als één scharnier zullen bewegen wanneer u het opent. Controleer of uw oude apparaat een vast scharnier had, of dat uw kastdeur voorgeboorde gaten heeft, anders past dit model niet.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-24725-10081
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Voor deze veiling wordt geen kijkdag georganiseerd. De minimumleeftijd voor het bezoeken van de ophaaldag is 18 jaar. Bezoekers moeten zich kunnen identificeren. Na sluiting van deze veiling kan je op de website in je account bij "Mijn Aankopen" een tijdsvoorkeur opgeven.  Tijdens de ophaaldag is een vorkheftruck beschikbaar.

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play