EUFY EufyCam2 Pro Duo pack

Kavel:
A1-25486-21716
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Houd altijd een oogje in het zeil met de slimme EufyCam 2 Pro-beveiligingscamera. Dit duopack bevat een HomeBase 2 en 2 witte camera’s waarmee je scherpe beelden vastlegt, ook ‘s nachts. Slimme buitencamera met geavanceerde codering De EufyCam 2 Pro is een slimme buitencamera die alle weersomstandigheden aankan. Dankzij de IP67-classificatie voor weersbestendigheid plaats je de camera zonder zorgen op elke plek om je huis. Met behulp van geavanceerde, militaire codering zijn de beelden alleen zichtbaar via jouw account. Zo blijft niet alleen je huis, maar ook je privacy beschermd. Bekijk de beelden eenvoudig in je account via de Eufy-app of koppel de camera’s met Apple HomeKit, de Google Assistent of Amazon Alexa voor extra controle en gebruiksgemak. 2K-resolutie, nachtzicht en geen verborgen kosten Zorg dat geen enkel detail je ontgaat met deze Eufy-beveiligingscamera. De EufyCam 2 Pro heeft een 2K-resolutie waarmee je alle gebeurtenissen helder en scherp vastlegt. Daarnaast heeft de camera een hoge lichtgevoeligheidssensor en een geavanceerde nachtzichtfunctie. Zo zie je zelfs in de donkerste nachten haarscherp wat er rondom je huis gebeurt. De beelden worden intern opgeslagen in de HomeBase 2, die een geheugencapaciteit van 16 GB heeft. Hierdoor heb je geen abonnement nodig en word je niet verrast door verborgen kosten. Alleen relevante meldingen Kies voor slimme beveiliging met de EufyCam 2 Pro. Dankzij ingebouwde AI-technologie identificeert de camera mensen en richt het apparaat zich op deze mensen om relevante beelden vast te leggen. Je stelt ook eenvoudig in dat je alleen nuttige meldingen krijgt in de Eufy-app. De camera onderscheidt namelijk mensen van objecten om valse waarschuwingen te beperken. Daarnaast heb je de optie om activiteitenzones in te stellen om alleen waarschuwingen te krijgen bij gebeurtenissen in een bepaald gebied. Staan er mensen voor de deur? Praat eenvoudig met ze dankzij tweerichtingsaudio.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-21716
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play