ETNA KIS260ZT Kookplaat

Kavel:
A1-25486-21790
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Met de ETNA KIS260ZT kook je gemakkelijk jouw favoriete gerecht. Alle zones hebben 9 verschillende kookstanden. Je stelt de kookzone eenvoudig in op de juiste stand met de tiptoetsen. Wanneer je verschillende pannen op de kookplaat hebt staan is het normaal gokken wanneer iets klaar is. Dankzij de timers, die je per kookzone instelt, weet je precies wat wanneer klaar is. Door de panherkenning verbruik je geen onnodige energie en blijft de kookplaat alleen warm als er een pan op staat. Dankzij de restwarmte indicatie zie je goed of de kookzone nog warm is. Ben je klaar met koken? Schoonmaken is zo gepiept dankzij het eenvoudig te reinigen gladde glazen oppervlak.
Opmerkingen:
Dit kavel is afkomstig van een van de grootste retailers van Nederland. Het product is mogelijk niet volledig functioneel en origineel verpakt. Daarnaast kunnen er gebruikssporen zijn. Om een goed beeld te krijgen adviseren wij om gebruik te maken van de kijkdag. Met de juiste kennis en onderdelen kunnen apparaten gerepareerd worden. Kom naar de kijkdag om de werking en reden van retour persoonlijk te controleren of testen. Beoordeel persoonlijk of een defect te repareren valt. Wij adviseren u verder om de foto's zorgvuldig te bekijken om een goed beeld te krijgen van de huidige staat van het product en eventueel cosmetische schade te beoordelen. Door te bieden op dit kavel draagt u bij aan een duurzamere e-commerce industrie. Je geeft dit product een tweede leven en draagt bij aan het verminderen van e-waste en CO2 uitstoot.
Kavelnummer:
A1-25486-21790
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play