Bosch Serie 6 WGG25402GB wasmachine Voorbelading 10 kg 1400 RPM Wit

Kavel:
A1-25215-10396
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Door energiebesparende huishoudelijke apparaten te gebruiken, bespaart u waardevolle hulpbronnen. Daarom moet u rekening houden met lage energie- en waterverbruikswaarden wanneer u een huishoudelijk apparaat koopt. Het energielabel specificeert de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, de capaciteit, het energie- en waterverbruik van het betreffende apparaat. De nieuwe efficiëntieklasse is nu beoordeeld van A tot G voor wasmachines. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparende systeem omvat het Bosch-wasmachineassortiment modellen die de beste energieklasse A behalen zonder in te leveren op resultaten. Voor zeer efficiënt watergebruik, zelfs bij kleinere ladingen. Onze ActiveWater Plus-technologie levert perfecte resultaten terwijl alleen de precieze hoeveelheid water wordt gebruikt die nodig is voor elke wasbeurt. Dit zorgt voor zeer efficiënt watergebruik, zelfs bij het wassen van kleinere ladingen. Dankzij de zeer efficiënte waterbeheertechnologie worden het type en de grootte van de lading automatisch gedetecteerd en wordt het waterverbruik vervolgens nauwkeurig aangepast. Bespaar tot 50% water bij het wassen van kleinere ladingen. 2 * *ActiveWater Plus past het waterverbruik automatisch aan op uw lading. Vergelijking van het waterverbruik van Eco 40-60 met een kwart versus een volledige lading per cyclus. De perfecte reiniging, tot 65% sneller*. Wanneer tijd van essentieel belang is, kunnen wasmachines met Speed ​​Perfect de wastijd met wel 65% verkorten, zonder dat dit ten koste gaat van uw resultaten. Speed ​​Perfect kan worden gebruikt in combinatie met de meeste programma's en met alle ladingen en soorten stoffen. U kunt bijvoorbeeld het gemengde programma selecteren in combinatie met Speed ​​Perfect om tot wel vier kilo kleding grondig te wassen in slechts 46 minuten. De juiste was voor de juiste vlek. Met het AntiStain Removal-systeem kan uw wasmachine of wasdroger vier hardnekkige soorten vlekken met
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-10396
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play