Bosch Serie 2 SMS2ITW08G vaatwasser Vrijstaand 12 couverts E

Kavel:
A1-25003-10333
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

**Bosch Serie 2 SMS2ITW08G Vaatwasser - Vrijstaand, Volledige Grootte, Efficiënt en Stil** Maak uw afwas eenvoudig en efficiënt met de Bosch Serie 2 SMS2ITW08G vaatwasser. Dit vrijstaande model in volledig witte uitvoering biedt ruimte voor 12 couverts, ideaal voor een gemiddeld huishouden. Dankzij de energie-efficiëntieklasse E en een energieverbruik van slechts 92 kWu per 100 cycli, bespaart u niet alleen op energiekosten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere levensstijl. De Bosch SMS2ITW08G beschikt over een geluidsniveau van slechts 50 dB, wat overeenkomt met geluidsemissieklasse C, zodat uw vaat 's avonds of 's nachts kan draaien zonder uw rust te verstoren. Met programma-opties zoals Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Express, Favorite, Intensive 70 °C en Voorspoelen heeft u altijd het juiste programma voor elke vaat. De vaatwasser is voorzien van een ingebouwde bescherming tegen overstromen en een handige 9-uurs uitgestelde starttimer, waarmee u de vaat eenvoudig kunt plannen. Dankzij Wi-Fi-besturing en de Bosch Home Connect-app kunt u uw vaatwasser op afstand bedienen en monitoren. Of u nu thuis bent of onderweg, u heeft altijd controle over uw vaat. De ruime afmetingen (600 mm breed, 600 mm diep en 845 mm hoog) maken dit apparaat geschikt voor vrijwel elke keukenopstelling. Kies voor de Bosch Serie 2 SMS2ITW08G vaatwasser en geniet van een schone vaat, elke dag opnieuw.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10333
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play