Beko WLM81434NPSA wasmachine SteamCure en Beko BBUM12340X kooktoestelaccessoire Inductiekookplaat zones Elektrische oven en

Kavel:
A1-24074-20035
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Beko BBUM12340X kooktoestelaccessoire Inductiekookplaat zones Elektrische oven Beko WLM81434NPSA wasmachine SteamCure: SteamCure 99% allergeenvrij* dankzij de hygiënische kracht van stoom Een nieuw niveau van reinheid met Hygiene+. Verwarmt het water tot 60°C, waardoor veel voorkomende huishoudelijke allergenen* tot 99,9% worden verminderd. *Huisstofmijt-, katten-, honden- en schimmelallergenen StainExpert™-programma Grondige verwijdering van 24 soorten vlekken Huishoudazijn, citroensap en afwasmiddel zijn niet meer nodig. Ze horen thuis in de keuken en je vuile was hoort in een wasmachine. Of het nu gaat om koffie, ketchup, chocolade, make-up of bloed, StainExpert™ is speciaal ontworpen om 24 verschillende soorten vlekken te verwijderen, zodat u vlekken niet langer hoeft voor te behandelen. Xpress Kort programma van 14 minuten 2 kg schoon wasgoed in 14 minuten Niet alle kledingstukken hoeven intensief gewassen te worden. Soms is een snel wasprogramma al voldoende. Met het 14 minuten korte programma Xpress was je tot 2 kg wasgoed in slechts 14 minuten. 2 kg klinkt niet veel, maar dat zijn bijna 20 T-shirts! AntiCrease® Kreukvrij wasgoed Als strijken niet uw favoriete bezigheid is (echt?), dan wilt u de IonGuard®-technologie eens nader bekijken. De trommel draait periodiek aan het einde van de wascyclus om kleding fris en kreukvrij te houden. Dit betekent minder strijkwerk en meer vrije tijd voor u. AquaWave® Golfachtige trommelbeweging voor zachter drogen Kledingstukken worden vaak belast in de wasmachine. Daarom hebben wij het systeem ontwikkeld met gebogen deurglas en speciale messen die je wasgoed in golven in de trommel bewegen. Kleding wordt zachter behandeld en de wasprestaties worden verbeterd. De volgende keer dat iemand je complimenteert met je kleding en je antwoordt: "Oh, dat is oud", hoef je niet eens meer te liegen.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-24074-20035
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play