BEKO was-droogcombinatie B3DFT510442W, 10 kg, 6 kg, 1400 tpm

Kavel:
A1-25215-20079
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Met de B3DFT510442W presenteert BEKO een krachtige was-droogcombinatie. Met een capaciteit van 6 kg is de capaciteitsbehoefte van 2 tot 3 persoonshuishoudens geen probleem. Uitgerust met een invertermotor draait de B3DFT510442W was-droogcombinatie volledig slijtagevrij en met een laag geluidsniveau. Ook de B3DFT510442W was-droogcombinatie biedt onder andere deze bijzondere kenmerken: invertermotor en bijvulfunctie. Met de praktische bijvulfunctie wordt de machine tijdens het programma eenvoudig gestopt en kunnen vergeten wasstukken worden toegevoegd. Met het geïntegreerde waterbeveiligingssysteem "Watersafe" beschermt de B3DFT510442W was-droogcombinatie huishoudens tegen kostbare waterschade. Voor de veiligheid van de kleinste gezinsleden is de B3DFT510442W was-droogcombinatie voorzien van een kinderslot. De afmetingen van de was-droogcombinatie zijn 60 cm x 84 cm x 60 cm (BxHxD).
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-20079
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play