Beko BDVO55420 vaatwasser

Kavel:
A1-25215-20060
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De Inbouw vaatwasser Beko BDVO55420 biedt ruimte aan 14 couverts en heeft energieklasse E. Deze vaatwasser heeft geluidsklasse 46 dB en een energieverbruik van 95 kWh per 100 wasbeurten. SelFit® Zelfinstellende deurveer.Met het speciale SelFit veermechanisme past de deur zich automatisch aan het gewicht van het keukenfront aan en balanceert deze perfect. Zo blijft de deur in elke gewenste stand open staan ​​en slaat niet dicht. LedSpot™ Statusindicatielampje. Als uw ingebouwde vaatwasser zo stil is dat je niet weet of hij aanstaat, is er nu de ActiveSpot. De ActiveSpot is een programmastatusweergave die op de vloer onder de machine wordt geprojecteerd. Zo zie je direct of de machine draait; en als het programma is afgelopen, gaat de rode LED uit. Voortaan geen giswerk meer over wanneer de vaatwasser geleegd kan worden. Snel+ Tot 70% tijdwinst. Soms heb je geen tijd om te wachten tot een volledig wasprogramma klaar is. Met de Fast+ functie wordt de programmaduur tot wel 70% verkort, zodat je gerechten op tijd voor de volgende maaltijd weer klaar zijn voor gebruik. Verschuifbare bestekmand Meer ruimte voor potten en pannen in de onderkorf De bestekmand is een slimme uitvinding, maar zit vaak in de weg als je een grote pan in de onderkorf probeert te plaatsen. De verschuifbare bestekmand lost dit probleem op, omdat hij vrij naar links en rechts kan bewegen, waardoor er plaats is voor grotere voorwerpen.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25215-20060
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play