BEKO BDIN28O40 VOLLEDIG GEINTEGREERDE VAATWASSER

Kavel:
A1-25003-10245
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De Beko BDIN28O40 is een volledig geïntegreerde vaatwasser van het merk Beko. Dit model heeft een energielabel van C. Met een vulcapaciteit van 14 couverts en 8 kg, is deze vaatwasser geschikt voor huishoudens van gemiddelde grootte. Er zijn 6 verschillende programma’s beschikbaar, waaronder Auto 40-65 °C Delicaat, AquaFlex, Quick&Clean 70 °C, Intensief 70 °C, Mini 35 °C, Eco 50 °C, en Voorspoelen. Dit model heeft ook een kort programma voor wanneer u snel schone vaat nodig heeft. Het geluidsniveau van de Beko BDIN28O40 is 43 dB, wat betekent dat het vrij stil is tijdens gebruik. U kunt ook gebruik maken van de startuitstel functie om de vaatwasser op een later tijdstip te laten starten. Deze vaatwasser is voorzien van een Aquastop om eventuele waterlekkage te voorkomen. Ook is er een bestekmandje en een ECO programma beschikbaar, zodat u uw vaat efficiënter kunt wassen en energie kunt besparen. Dit model heeft een breedte van 59,8 cm, een hoogte van 81,8 cm en een diepte van 55 cm.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10245
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play