BAUKNECHT Wasdroger WT SUPER ECO 86 43 - 8 kg, 6 kg, 1400 toeren per minuut... meer

Kavel:
A1-25003-10215
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

De Wasdroogcombinatie WT Super Eco 86 43 N van BAUKNECHT blinkt uit door een overtuigende uitrusting. Deze voorlader is ideaal voor huishoudens tot 3 personen dankzij de capaciteit van 6 kg. Uitgerust met een inverter motor werkt de WT Super Eco 86 43 N wasdroogcombinatie volledig slijtvrij en met minimale geluidsproductie. De belangrijkste kenmerken van de WT Super Eco 86 43 N wasdroogcombinatie zijn: bijvulfunctie en SteamCare. Met de starttijdkeuze kun je programmeren wanneer de WT Super Eco 86 43 N moet beginnen met wassen of drogen. Dit is vooral handig als de was klaar moet zijn zodra je thuiskomt. Vergeet je een kledingstuk, dan kun je dit eenvoudig tijdens het programma toevoegen dankzij de praktische bijvulfunctie. De resterende programmaduur wordt op de resttijdweergave getoond, zodat je altijd weet hoelang de wasdroogcombinatie nog nodig heeft. Dankzij het "Meermaalswatersysteem+" ben je goed beschermd tegen waterschade. Voor de veiligheid van de jongste gezinsleden is de WT Super Eco 86 43 N uitgerust met een kinderslot. Met afmetingen van 60 cm x 85 cm x 54 cm (BxHxD) combineert deze wasdroogcombinatie vorm en functie op een aantrekkelijke manier. ### Belangrijkste kenmerken: - Capaciteit: 6 kg, ideaal voor gezinnen tot 3 personen - Slijtvrije en stille inverter motor - Handige bijvulfunctie en SteamCare - Programmeerbare starttijdkeuze - Veiligheidsvoorzieningen: "Meermaalswatersysteem+" en kinderslot ### Specificaties: - Afmetingen: 60 cm x 85 cm x 54 cm (BxHxD) - Merk: BAUKNECHT - Model: WT Super Eco 86 43 N Optimaliseer je waservaring met de BAUKNECHT WT Super Eco 86 43 N wasdroogcombinatie.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10215
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play