Asko HDB1153SS Stapelkit Roestvrijstaal

Kavel:
A1-25003-10273
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

ASKO Wasmachine/droger Lagenset Haal het meeste uit je ruimte met een lagenset. Uw droger kan veilig over uw wasmachine worden geïnstalleerd. Vaak ontbreekt het aan een plek voor het gewassen wasgoed of een bakje met wascapsules. Vergeet dit probleem en gebruik de verborgen assistent. Wat is het? Het is een moderne toevoeging - een schakel tussen ASKO wasserijapparatuur. De ASKO HDB1153W Hidden Assistant is niets meer dan een uittrekbare plank met een wasmand die je tussen wasmachine en droger kunt monteren. Met een gewicht van 16,5 kg en compacte afmetingen van 15 cm x 59,5 cm x 58,7 cm kan er veel wasgoed in. De mand is gemaakt van roestvrij staal, waardoor hij duurzaam en stabiel is. Hiermee kunt u de droger veilig op de wasmachine installeren zonder dat er extra bevestigingen nodig zijn. Met de connector kunt u het ene apparaat over het andere plaatsen - de droger neemt de wasmachine in beslag en de set neemt tot 50% minder vloeroppervlak in beslag. Dankzij zo'n moderne oplossing kunt u meer ruimte in de kamer besparen. De verborgen assistent geeft u ook de gemoedsrust dat de droger of wasmachine er niet af valt tijdens het gebruik. We laten ons inspireren door Scandinavische waarden: gezonde levensstijl, eerlijkheid, zorg voor mensen, functioneel en minimalistisch design, toegewijd vakmanschap en verantwoordelijkheid voor het milieu. We willen waarden als zorg, eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect weerspiegelen en combineren met een gevoel voor kwaliteit en respect.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10273
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play