Amica Adi461 Smalle Inbouw Vaatwasser 45cm

Kavel:
A1-25003-10477
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

nieuw in doos De Amica ADI461 inbouw vaatwasser combineert functionaliteit met een strak en modern ontwerp, ideaal voor elke keuken. Ontworpen om uw afwasroutine te vereenvoudigen, biedt deze vaatwasser een reeks geavanceerde functies: White LED Display: Het witte LED-display zorgt voor een heldere en intuïtieve bediening, zodat u eenvoudig de juiste instellingen kunt kiezen. Antibacterieel Filter: Het antibacteriële filter helpt bacteriën te elimineren en zorgt voor een hygiënisch schone vaat. Schuiflade: De handige schuiflade biedt extra ruimte en flexibiliteit voor het plaatsen van bestek en kleinere items. Extra Droogoptie: Met de extra droogoptie wordt uw vaat perfect droog, zelfs plastic voorwerpen komen er droog en glanzend uit. 10 Couvert: Met ruimte voor 10 couverts is deze vaatwasser ideaal voor kleinere huishoudens en bescheiden gezinsmaaltijden. Eco Bar: De Eco Bar functie geeft aan hoe energie-efficiënt uw gekozen programma is, zodat u bewuster kunt kiezen en energie kunt besparen. Zelfreinigende Herinnering: De zelfreinigende herinnering zorgt ervoor dat de vaatwasser altijd optimaal presteert door u te waarschuwen wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. 3 Sproeiniveaus: De drie sproeiniveaus garanderen een grondige reiniging van uw vaat, van boven naar beneden. Halve Belading: De halve beladingsoptie is perfect voor kleinere hoeveelheden afwas, waardoor u water en energie bespaart. Startuitstel: Met de startuitstelfunctie kunt u de starttijd van het programma uitstellen, zodat u de vaatwasser op een voor u geschikt moment kunt laten draaien. De Amica ADI461 inbouw vaatwasser is de perfecte combinatie van efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor uw vaatwerk elke keer weer stralend schoon is. Voeg dit moderne apparaat toe aan uw keuken voor een moeiteloze en efficiënte afwaservaring.
Opmerkingen:
Deze partij bestaat uit outletartikelen van A-merk witgoed. Het gaat om Europese modellen, afkomstig van grote retailers en fabrikanten. De apparaten hebben verpakkingsschade of missen de originele verpakking, maar zijn volledig werkend en zorgvuldig gecontroleerd. Eventuele accessoires kunnen ontbreken. Met de aanschaf van deze producten maak je een bewuste keuze voor duurzaamheid, doordat je helpt waardevolle apparaten te behouden en verspilling van bruikbare apparatuur voorkomt. Bekijk de foto's zorgvuldig om een duidelijk beeld van de conditie van de artikelen te krijgen.
Kavelnummer:
A1-25003-10477
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play