?SCHNEIDER CONSUMER SCB300VVA koel-vriescombinatie Vrijstaand 304 l E Groen

Kavel:
A1-24075-20043
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Schneider biedt u deze vintage combikoelkast aan om uw keukeninrichting een retro-touch te geven zonder toe te geven aan moderne technologie. De gebrouwen koude technologie biedt u de beste voedselconservering. Design, zuinig en efficiënt: kies voor de vintage cold-brewed combikoelkast van Schneider Goed doordacht: de dynamische koudetechnologie van Schneider zorgt ervoor dat de koelkast de lucht kan roeren voor een uniforme temperatuur en vochtigheid door de hele koelkast: u kunt uw voedsel bewaren waar u maar wilt. Om nog maar te zwijgen van een snellere terugkeer naar de kou na elke deuropening. Handig in gebruik, door de ledverlichting aan het plafond en aan de zijkanten zie je in één oogopslag wat er in je koelkast staat. Een koelkast verbruikt continu energie: geclassificeerd A ++, de koudgebrouwen koelkast van Schneider werkt voor de planeet en helpt tegelijkertijd de energierekening te verlagen. Eindelijk, geïnspireerd door de jaren 50, geven de mooie rondingen en de wijnrode kleur een designaccent aan uw decoratie. Continue luchtcirculatie De gemengde koude zorgt voor een meer gelijkmatige verdeling van de koude en een snellere terugkeer naar temperatuur na het openen van de deur. Dankzij de geïntegreerde ventilator optimaliseert hij de koude geleiding, reguleert hij temperatuur en vochtigheid en minimaliseert hij de vorming van vorst. Uw voedsel blijft langer goed als u het naar wens bewaart. Een groot opslagvolume Profiteer met zijn capaciteit van 300 liter van een groot opslagvolume en profiteer van accessoires, zoals de flessenhouder, om deze nog verder te optimaliseren.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-24075-20043
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play