LG 43UR80006LJ 43" Smart 4K Ultra HD HDR LED TV

Kavel:
A1-25465-200057
Online, NL

Levering

Huidig ​​bod
Status
Auto-bieden activeren
Aanbevolen

Over deze kavel

Deze LG UR80's 4K Ultra HD-resolutie zorgt ervoor dat je favoriete blockbusters er scherp en levendig uitzien, met ongelooflijke details. De High Dynamic Range (HDR) betekent nauwkeurigere kleuren, verbeterde helderheidsniveaus en een dieper contrast. Die filmmonsters zijn net een stuk dreigender geworden. Met AI Sound Pro word je omhuld door een deken van geluid. Het transformeert 2-kanaals audio naar virtueel 5.1 surround-geluid voor die bioscoopervaring, maar dan zonder de eindeloze trailers. En de Filmmaker Mode schakelt elke beeldverwerking uit die films onnatuurlijk kan doen lijken, zodat je ze kunt beleven zoals de regisseur het bedoeld heeft. **Handig om te weten** - Game Optimiser stemt je instellingen af, zodat je games er op hun best uitzien en soepel draaien – je vijanden maken geen schijn van kans - Het moderne, slanke ontwerp wordt direct het middelpunt van je kamer en ziet er geweldig uit aan de muur of op een tv-kast - AI Acoustic Tuning gebruikt de microfoon op je afstandsbediening om de audio-instellingen van de tv aan te passen op basis van de grootte en vorm van je kamer - Toegang tot al je favoriete apps zoals Netflix, Prime Video, Disney+ en nog veel meer via het LG webOS smart platform ________________________________ Let op: Sommige apps en services (inclusief tuner) zijn alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Apps en services kunnen op elk moment door externe contentproviders worden verwijderd of niet langer worden ondersteund. Sommige apps en services zijn mogelijk niet beschikbaar bij de lancering en vereisen mogelijk een firmware-update voordat ze beschikbaar komen. Voor sommige services is een account en/of abonnement vereist.
Opmerkingen:
DIT KAVEL IS ONGETEST. Dit kavel bevat een artikel dat beperkt kan functioneren, omdat het een 14-dagen retourartikel betreft. Dit kan betekenen dat niet alle functies optimaal werken of dat er mogelijk reparaties nodig zijn.
Kavelnummer:
A1-25465-200057
Plaats:
Online, NL
Verkocht door:
Zakelijke verkoper

Kavelspecificaties

Documenten

Aandacht alsjeblieft!
Er is geen herroepingsrecht. Zie de Specifieke Veilingvoorwaarden voor meer informatie. Er is een kijkdag voor deze veiling. Dit kavel wordt enkel bezorgd in België of Nederland (de Wadden Eilanden zijn uitgesloten).

deze vind je misschien leuk

Aanbevolen kavels

Download nu de Troostwijk Auctions app!

App storeGoogle play